Πληροφορίες Επιστροφών

Έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε τα προϊόντα που αγοράσατε, αφού πρώτα μας γνωστοποιήσετε το λόγο για τον οποίο επιθυμείτε την επιστροφή των προϊόντων. Οι επιστροφές ελλατωματικών προιόντων γίνονται εντός τριάντα (30) ημερών από την ημερομηνία που θα τα παραλάβετε, από εκεί και έπειτα το προιόν δεν θεωρείται ελλατωματικό.
Ελαττωματικά χαρακτηρίζονται τα προϊόντα που έχουν υποστεί ζημιά κατά την παραλαβή τους χωρίς την ευθύνη του πελάτη ή όσα παρουσιάσουν κατασκευαστικό σφάλμα εντός τριάντα (30) ημερών από την ημερομηνία αγοράς.
Σε περίπτωση που θέλετε να επιστρέψετε ένα μη-ελλαττωματικό προιόν, μπορείτε να μας το επιστρέψετε και να κάνετε αίτημα επιστροφής χρημάτων μόνο εάν δεν έχει ανοιχτεί η συσκευασία. Σε περίπτωση που έχετε ανοίξει την συσκευασία αλλά θέλετε να επιστρέψετε το προιόν, η διαδικασία επιστροφής χρημάτων δεν ισχύει. Σε αυτή την περίπτωση μπορείτε να ανταλλάξετε το προιόν σας με ένα άλλο ίδια ή μεγαλύτερης αξίας που υπάρχει δημοσιευμένο στο site μας.

Παρακαλώ σημειώστε ότι οι επιστροφές γίνονται δεκτές μόνο εφόσον:
1. Επικοινωνήσετε μαζί μας στη γραμμή 2310 239611 ώστε να μας αναφέρετε το πρόβλημα που αντιμετωπίσατε.
2. Το προϊόν δεν έχει μεταχειριστεί τόσο ώστε να φαίνονται εμφανείς φθορές.
3. Δεν έχουν αφαιρεθεί κομμάτια από το προιόν ή δεν έχει γίνει οποιουδήποτε είδους τροποποίηση.
4. Επιστραφούν όλα τα συνοδευτικά του προϊόντος όπως το κουτί, τα εγχειρίδια λειτουργίας και η απόδειξη αγοράς, καθώς όλα τα παραπάνω αποτελούν μέρος τους προϊόντος.
5. Μας αποστείλετε τα προϊόντα μέσω της ταχυμεταφορικής ACS Courier.
6.
Η αποστολή των προιόντων γίνει με άλλη μεταφορική αλλά τα έξοδα μεταφοράς να επιβαρύνουν τον πελάτη. Σε περίπτωση που μας αποσταλλεί προιόν με άλλη μεταφορική εκτός της ACS Courier και με δική μας χρέωση μεταφορικών, το προιόν δεν παραλαμβάνεται και επιστρέφεται πίσω.

Παρακαλώ φροντίστε η συσκευασία της αποστολής να είναι ασφαλής έτσι ώστε να μην προκληθεί κάποια φθορά κατά την μεταφορά του.
Σας ενημερώνουμε ότι η εταιρεία Zhta.gr δεν φέρει την ευθύνη σε περίπτωση απώλειας ή καταστροφής του προϊόντος κατά την μεταφορά της επιστροφής.
Σε περίπτωση επιστροφής των προϊόντων και αίτημα επιστοφής χρημάτων, η επιστροφή των χρημάτων σας θα ολοκληρωθεί εντός δεκαπέντε με είκοσι (15-20) εργάσιμων ημερών από την ημερομηνία παραλαβής των στοιχείων της τραπέζης του πελάτη από την εταιρεία μας. Η επιστροφή χρημάτων μπορεί να πραγματοποιηθεί μόνο μέσω ηλεκτρονικής μεταφοράς χρημάτων.